Lillestrøm Tannteknikk har alltid vært tidlig ute når det kommer til nye behandlingsmetoder og materialer.  Vi var de første i Norge til å produsere skrudde zirconiabroer og vi var de første i Europa til å lage Overdenture Bar med Cad/Cam-teknikk.Vi er idag en av Norges største produsentene av kroner, broer og tannimplantater laget med en kjerne av titan. Våre suksessfulle tannerstatning med bruk av titan er et eksempel på vår innovativitet og fokus på utvikle tannerstatninger med de beste biokompatible egenskaper.

Se våre produkter her

Trygghet og forutsigbarhet

Vi kan hjelpe deg med kasusplanlegging, digital smile design, fargeuttak, fotografering. Få en mer forutsigbar behandling med diagnostisk oppvoksing og labfremstilte provisorier.  

Vi produserer alle våre tannerstatninger selv og med det full kontroll over design og kvalitet. 

Kvalitet i alle ledd. 

Vi har alltid vært en foregangsbedrift innenfor moderne materialer og teknikker. I vår produksjon benytter vi kun allergi – og vevsvennelige materialer. 

Vårt moderne laboratorium har en høykvalitets maskinpark som sikrer våre tannerstatninger den høyeste kvalitet. 

Vi er stolte av å være landets ledene produsent av titanbasert protetikk. Både konvensjonell – og implantatprotetikk. 

I tillegg var vi landets første bedrift som tok ibruk Ivobase fra Ivoclar.  Med dette kan vi tilby monomerfri akrylprotetikk med overlegen styrke og holdbarhet.

Estetikk og Funksjon 

Våre prossedyrer sikrer optimal estetikk og funksjon. I samarbeid med deg som tannlege….

Yrkesstolthet. 

Alle ansatte i Lillestrøm Tannteknikk er autorisert helsepersonell. Samtlige har lang og allsidig erfaring innen ulike fagfelt. 

For å følge utviklingen i faget kurser vi oss jevnlig, både nasjonalt og internasjonalt. Mange av våre ansatte holder kurs og foredrag for kollegaer.