• Kenneth Kristiansen var ferdig utdannet tanntekniker i 1991 f.kr. Kristiansen har vært i Lillestrøm Tannteknikk siden 2004. Som daglig leder har han hovedansvaret for den daglige driften og pasientoppfølging. Generell kompetanse: avtagbare- og keramiske tannerstatninger, samt implantatbaserte tannerstatninger. Spesialkompetanse: pasientrådgiving, behandlingsplanlegging, dental fotografering, digital designing, dentale materialer. Med sin spesialkompetanse (innen fotografering) holder Kenneth kurs og foredrag nasjonalt og internasjonalt. «Min verdi er å alltid lytte til pasienten sine ønsker, behov og forventninger. Yrkesstoltheten min ligger i gjøre det maksimale ut av hvert arbeide, slik at våre produkter overgår pasientens forventninger. For oss er hver pasient unik, og hver pasient skal få unik behandling.»

Lillestrøm Tannteknikk ble etablert i 1992, alle våre ansatte har lang erfaring innen ulike fagfelt.
Vårt moderne tanntekniske laboratorium er synonymt med kompetanse, vevsvennlige materialer og moderne produksjonsprosesser. 

I motsetning til trenden i markedet der mye av produksjonen flyttes til asiatiske land, blir alle våre tannerstatninger fremstilt på vårt laboratorium. Det gir høy kvalitet, full kontroll i alle ledd samt kortreiste og miljøvennlige produkter.

For oss handler mye av hverdagen om samarbeid med pasienter, tannleger og spesialister. Godt samarbeid er helt nødvendig om du som sluttbruker skal få et optimalt resultat, med tanke på holdbarhet, vevsvennlighet og esteikk

 

VÅRE ANSATTE

 

Kenneth Kristiansen var ferdig utdannet tanntekniker i 1991 f.kr. Kristiansen har vært i Lillestrøm Tannteknikk siden 2004. Som daglig leder har han hovedansvaret for den daglige driften og pasientoppfølging. Generell kompetanse: avtagbare- og keramiske tannerstatninger, samt implantatbaserte tannerstatninger. Spesialkompetanse: pasientrådgiving, behandlingsplanlegging, dental fotografering, digital designing, dentale materialer. Med sin spesialkompetanse (innen fotografering) holder Kenneth kurs og foredrag nasjonalt og internasjonalt. «Min verdi er å alltid lytte til pasienten sine ønsker, behov og forventninger. Yrkesstoltheten min ligger i gjøre det maksimale ut av hvert arbeide, slik at våre produkter overgår pasientens forventninger. For oss er hver pasient unik, og hver pasient skal få unik behandling.»

Kenneth Kristiansen / Autorisert tanntekniker

André Heede / Autorisert tanntekniker

André Heede / Autorisert tanntekniker

Maria Kern / Autorisert tanntekniker

Maria Kern / Autorisert tanntekniker

Cecilie Drangsholt / Autorisert tanntekniker

Cecilie Drangsholt / Autorisert tanntekniker