Velkommen til vårt bildegalleri.

Vår behandlingsprotokoll handler om trygghet, forutsigbarhet, estetikk og lang holdbarhet. Se gjennom noen av våre suksessfulle behandlinger.


 

Fortannskroner – Klikkpå bildet for full størelse

« 1 av 5 »

Les Anne Toril sin historie: 

«For noen år siden var jeg ut for en ulykke. Jeg falt og ansiktet mitt traff et flisbelagt gulv med et smell. Jeg fikk hastetime hos en tidligere tannlege jeg hadde brukt, og bare en time senere satt jeg i tannlegestolen.

Røttene i de fire fortennene i overkjeven var døde. Jeg måtte rotfylle og sette inn kroner. Så begynte mange måneder med tannlegebehandlinger. Heldigvis hadde jeg avstøpninger av mine egene tenner, etter å ha bestilt blekeskinner noen måneder tidligere. Tenkte at dette ville sikre at jeg ville få de “samme tennene” som jeg hadde hatt! Tannlegen tok fargeprøve og bestilte kroner. Etter flere måneder skulle jeg endelig få nye tenner! Jeg var så lykkelig og spent. Skuffelsen var stor da tannlegen satte kronene på og jeg fikk se meg selv i speilet. Kronene var klumpete, de var for lange og fargen var mye mørkere enn mine egne tenner. Tannlegen sa at fargen tok høyde for at jeg en dag skulle bli 70 år og at tykkelsen måtte være slik. Jeg var dypt skuffet og lei meg. Ingen fortalte meg at det mest normale er først å møte tannteknikkeren for å få det optimale resultatet. Med de tykke kronene, så hadde jeg store problemer med å snakke rent. Jeg var også veldig misfornøyd med smilet mitt. Det var ikke i mine tanker at jeg kunne gjøre noe med det.

Gjennom en bekjent, kom jeg i kontakt med Lillestrøm tannteknikk i 2014.  Jeg takket ja til å bli med i et behandlingsoplegg, hvor jeg i samarbeid med tannlege og tannteknikkere skulle få nye kroner som jeg skulle bli fornøyd med! Prosessen startet høsten 2014. Alt som skjedde ble dokumentert og fotografert. Jeg fikk presentert hvordan de så for seg at kronene kunne bli. Så fikk jeg midlertidige kroner som jeg skule teste ut i noen uker. I desember fikk jeg de nye kronene – den beste julegaven noensinne! Før de ble montert fast, så fikk jeg en siste mulighet til å komme med ønsker om endring av farge m.m. For en lykkefølelse når tennene endelig var på plass! De var tynne, de fluktet med ganen, fargen og fasongen var mer naturlig. En stor takk til Anders, Maria, Michael og Kenneth! Jeg er overlykkelig over det fantastiske resultatet, og kan igjen smile med stolthet!


Skallfasader – Klikk på bildet for full størelse

« 1 av 4 »

Les Marthe sin historie: «For 15 år siden hadde jeg en slåsskamp med søs, det endte med en brekt fortann. I løpet av alle disse årene har jeg vært hos skoletannleger, kommunale tannleger og kirurger. De har bare gjort det som har vært enklest for dem, det vil si at de ikke har tatt hensyn til utseende av
tannen ikke fargen eller formen på tannen. Dette har resultert i en fortann som har stått i stor kontrast til de resterende tennene, misfarget og lite delikat. Det
har vært til stor sjenanse for meg. Så kom jeg i kontakt med Lillestrøm Tannteknikk A/S. Der ble jeg godt mottatt. De tok seg tid til å høre på mine meninger og ønsker. De lovet at jeg skulle bli 100% fornøyd, og det ble jeg. De inkluderte meg i prosessen, og jeg følte meg trygg hele veien. Dette er virkelig en tannlege jeg kan anbefale på det sterkeste. De er ikke fornøyde, før du er det»


Proteser/ implantatstøttete proteser – Klikk på bildet for full størelse

« 1 av 2 »