Kenneth A. Kristiansen

Daglig leder/ medeier /Autorisert tanntekniker

Kenneth Kristiansen var ferdig utdannet tanntekniker i 1991 f.kr. Kristiansen har vært i Lillestrøm Tannteknikk siden 2004. Som daglig leder har han hovedansvaret for den daglige driften og pasientoppfølging. Generell kompetanse: avtagbare- og keramiske tannerstatninger, samt implantatbaserte tannerstatninger. Spesialkompetanse: pasientrådgiving, behandlingsplanlegging, dental fotografering, digital designing, dentale materialer. Med sin spesialkompetanse (innen fotografering) holder Kenneth kurs og foredrag nasjonalt og internasjonalt. «Min verdi er å alltid lytte til pasienten sine ønsker, behov og forventninger. Yrkesstoltheten min ligger i gjøre det maksimale ut av hvert arbeide, slik at våre produkter overgår pasientens forventninger. For oss er hver pasient unik, og hver pasient skal få unik behandling.»

Kenneth Kristiansen / Autorisert tanntekniker

Kenneth Kristiansen var ferdig utdannet tanntekniker i 1991. Kristiansen har jobbet hos Lillestrøm Tannteknikk siden 2002. Som daglig leder har han hovedansvaret for den daglige driften og kundeoppfølging.
Generell kompetanse: avtagbare- og keramiske tannerstatninger, samt implantatbaserte tannerstatninger.
Spesialkompetanse: pasientrådgiving, behandlingsplanlegging, dental fotografering, digital designing, dentale materialer. Med sin spesialkompetanse (innen fotografering) holder Kenneth kurs og foredrag nasjonalt og internasjonalt.
Min verdi:  «Alltid lytte til pasienten sine ønsker, behov og forventninger. Yrkesstoltheten min ligger i gjøre det maksimale ut av hvert arbeide, slik at våre produkter overgår pasientens forventninger. For oss er hver pasient unik, og hver pasient skal få unik behandling»

André Heede

Medeier/ Autorisert Tanntekniker

André Heede/Autorisert Tanntekniker

André Heede ble ferdig utdannet tanntekniker i 2006. Han har vært ansatt hos Lillestrøm Tannteknikk siden 2006. Heede har ansvaret for bedriftens CAD/CAM avdeling.
Generell kompetanse: Pasientrådgiving, behandlingsplanlegging, digital fotografering, digital designing, 3D-printing
Spesialkompetanse: Computer designet- og fremstilte tannerstatninger (CAD/CAM) og dentale materialer.
André holder foredrag både nasjonalt og internasjonalt om CAD/CAM. Er fast foredragsholder på tannteknikerutdanningen ved Høgskolen i Oslo.
«Jeg er lidenskapelig opptatt av nyutvikling og kvalitet. Hos oss benytter vi oss kun av vevsvennelige bioinære materialer der risikoen for allergiske reaksjoner er minimal. Våre tannerstatninger skal være designet og produsert med markedets høyeste presisjon. God kvalitet for meg, er en komplikasjonsfri tannerstatning med lang levetid «

Maria Diane Kern

    Keramiker/ Autorisert Tanntekniker
Maria Kern / Autorisert tanntekniker

Maria Diane Kern / Autorisert tanntekniker

Maria Diane Kern ble ferdig utdannet tanntekniker 2006. Hun har vært ansatt på Lillestrøm Tannteknikk siden 2006. Maria har idag ansvaret for keramikkavdelingen.
Generell kompetanse: alle typer keramiske tannerstatninger, slik som skallfasader, kroner, broer og implantatstøttede tannerstatninger.
Spesialkompetanse: Pasientrådgiving, behandlingsplanlegging/ diagnostiske oppvoksinger, estetisk tannbehandling, digital fotografering.
«Det er viktig for meg å lage naturtro tannerstatninger med de aller beste materialene. Mitt mål er ikke bare å gjøre pasienten fornøyd, men også meg selv, da jeg som fagperson ofte stiller høyere krav til resultatet enn pasienten selv»

Pål Risvang 

Pål Risvang/ Autorisert Tanntekniker

Keramiker/ Autorisert Tanntekniker
Pål Risvang ble ferdig utdannet tanntekniker 1986. Pål har hatt engasjement hos Lillestrøm Tannteknikk siden 2019 som porselenstekniker.
Generell kompetanse: Porselen, Cad/Cam, Implantatprotetikk
Spesialkompetanse: Estetikk, E-max
Pål har allsidig erfaring og har tidligere vært eier og daglig leder av to tanntekniske bedrifter.
«For meg er det viktig at pasienten blir sett og hørt og at dens ønsker og behov blir ivaretatt. Jeg ønsker alltid å oppnå et naturtro resultat. Kvalitet for meg betyr å følge med på utviklingen og holde meg oppdatert innen nye materialer og teknikker»

Oskar Hvam

Oskar Hvam/ Autorisert Tanntekniker

Avtagbar Protetikk/ Autorisert Tanntekniker
Oskar har vært ansatt i Lillestrøm Tannteknikk siden 2018. Han har idag ansvar for vår produksjon av avtagbar protetikk.
Spesialistkompetanse: Avtagbar protetikk, protesereparasjoner, rebasseringer.
«For meg er avtagbar protetikk en lidenskap. Min verdi er å være nøye i hver  enkelt prosess slik at tannerstatningene jeg lager blir optimale. Derfor søker jeg alltid god komunikasjon med både tannlege og pasient. Personlig ønsker jeg å løfte standarden og statusen for avtagbar protetikk opp på nivå med fast protetikk»